18 Kasım 2007 Pazar

drcetinerdotorg seo yarışmasında sıralama aynı 4. sıradayız

drcetinerdotorg drcetinerdotorg seo yarışmasında sıralama aynı 4.sıradayızzz..

drcetinerdotorg seo yarışmasının bitimine 43 gün 11 saat 30 dakika kalmış:P

Hakan Şükür vedaya mı hazırlanıyor

Eleştirilerden bunalan Hakan Şükür'ün devre arasında Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edildi. Efsane golcü, Cim Bom’da sezon sonuna kadar kalmak istiyor ancak kafası karışık...

İyiden iyiye bunaldı...

Hakan Şükür ile Galatasaray’ın yolları ayrılmak üzere... Son günlerde Sarı-Kırmızılı camiada sıkça gündeme getirilen bu iddianın devre arasında gerçekleşebileceği ve tecrübeli golcünün futbolu Amerika’da bırakma ihtimalinin bulunduğu öne sürüldü.

Kral’ın bu düşüncesinde, yönetimin kendisine sırt çevirmesinin önemli rol oynadığı ifade ediliyor. Sakat olmadığı halde sakatlığını bahane ettiği iddiasıyla karşı karşıya kalan Şükür’ün artık eleştirilerden bunaldığı da dile getirildi.

‘Kalmak istiyorum, ama....’

Sarı-Kırmızılı camia bu iddiayla çalkalanırken, Hakan Şükür’ün konu hakkında net bir açıklama yapmaması kafaları iyice karıştırdı. İsmi Galatasaray ve Türk futboluyla özdeşleşen efsane golcünün, yakın çevresine Cim Bom’da sezon sonuna kadar kalmak istediğini söylediği, ancak kadroya alınmadığı ve idarecilerin artık kendisine güvenmediğini sezmeye başladığı gerekçesiyle ne yapacağına karar veremediğini anlattığı öğrenildi. Taraftar da Kral hakkında ikiye bölünmüş halde.

kaynak: haber7

Hiç yorum yok: